Over Liesbeth

Mijn naam is Liesbeth van der Aa. Ik ben in 1980 geboren in Geldrop en opgegroeid in Leende, een dorpje onder de rook van Eindhoven. Na een korte tijd in Eindhoven te hebben gewoond, ben ik sinds 2000 woonachtig in Heeze. Hier woon ik samen met Hugo en onze kinderen Stef en Marlou.

Na mijn opleiding Personeel en Arbeid aan Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch ben ik me verder gaan verdiepen in het brede vakgebied van Personeel en Organisatie. Ruim 15 jaar heb ik ervaring opgedaan binnen verschillende sectoren; het bedrijfsleven, de hospitality en Zorg en Welzijn. Wat mij steeds weer opviel was dat er veel mensen de verantwoordelijkheid voor hun loopbaan buiten zichzelf leggen en ook daadwerkelijk ervaren hier geen regie (meer) op te hebben. Dit heeft gemaakt dat ik me verder ben gaan verdiepen en gaan scholen op het gebied van loopbaanbegeleiding.

Bij BGL & Partners heb ik de Post-HBO registeropleiding tot Loopbaanprofessional gevolgd en ik heb daarnaast de keuze gemaakt om vanaf maart 2018 mijn vaste dienstverband als HR-adviseur op te zeggen en voor mezelf te beginnen: Aan-Zet is hierbij geboren. Hiermee heb ik de  volledige verantwoordelijkheid over mijn eigen loopbaan genomen: Nu jij nog!

Expertise

Loonbaanbegeleiding
Outplacement
P&O-advies en ondersteuning

Aan - Zet P&O Advies en Loopbaancoaching